Menu konferencyjne

Ważnym elementem Twojej udanej konferencji jest odpowiednia oprawa. Oprócz zabytkowego, XII-wiecznego klasztoru, wysmakowanych wnętrz oraz eleganckich sal konferencyjnych decydujący jest także odpowiedni poczęstunek. Poniżej przedstawiamy propozycje lunchów i kolacji przygotowanych przez Restaurację Hotelu św. Norberta.

Lunch 2-daniowy z napojem / 30 zł osoba
Rosół z makaronem
Kotlet de’vollaile, frytki, surówka z marchwi z brzoskwinią
Woda mineralna

Lunch 3-daniowy z napojem / 39 zł / osoba
Zupa dyniowa ze słonecznikiem
Roladka drobiowa w sosie gorgonzola, ryż, surówka wiosenna
Panna cotta z sosem wiśniowym
Kawa/herbata, woda mineralna

Kolacja 45 zł / osoba
Przystawka: Torcik z pomidora i mozzarelli z tostem i sosem bazyliowym
Danie Główne: Gruszka z udka kurczaka na ruskim naleśniku, surówka porowo-pieczarkowa
Deser: Mus truskawkowy z sorbetem cytrynowym i miętą
Napoje: kawa/herbata, woda mineralna, lampka wina

Kolacja 55 zł / osoba
Przystawka: Torcik z pomidora i mozzarelli z tostem i sosem bazyliowym
Danie Główne: Gruszka z udka kurczaka na ruskim naleśniku, surówka porowo-pieczarkowa
Deser: Mus truskawkowy z sorbetem cytrynowym i miętą
Napoje: kawa/herbata, woda mineralna, lampka wina

Bufet zimny w cenie 20 zł / osoba
Półmiski wędlin
Tymbaliki drobiowe
Sałatka gyros
Pieczywo mieszane
Kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe

Galeria zdjęć